top of page

Quick Scan

Je verschrikkelijke buikpijnen en diarree zijn zó erg dat je er natuurlijk allang mee bij de huisarts bent geweest. Op zijn doorverwijzing ook naar het ziekenhuis waar allerlei onderzoeken zijn gedaan. Uiteindelijk heeft de specialist gezegd dat hij niets kan vinden en dat je waarschijnlijk een spastische darm hebt en dat je daar maar mee moet leren leven. Zou hij enig idee hebben wat dat betekent en hoe jouw leven eruit ziet? Wat had je gehoopt dat er iets aan te doen was!

Herken je dit?

Een vriendin heeft je uitgenodigd voor haar verjaardag. Je hoort dat ze wil gaan roeien met een groep gezellige vrienden en picknicken in een weiland. Heerlijk met allemaal manden vol lekkere dingen mee die ze zelf heeft gemaakt. Het lijkt je fantastisch, maar…..midden in een weiland heb je natuurlijk geen toilet! Wat nou als je weer hoognodig moet?? Je besluit om niet mee te gaan, omdat je het risico niet wil lopen met een volle broek te zitten.

Je bent uit eten met je man vanwege jullie huwelijksjubileum. Gezellig met z’n tweetjes in een iets duurder restaurant. Je bent in bad geweest en hebt een maskertje genomen. Je haren zijn gedaan en je hebt je mooi gemaakt. Dat nieuwe setje zit je als gegoten en je ziet er fantastisch uit. Alleen jammer dat je dan je oude lange jas aan hebt en die grote tas met verschoningen mee moet nemen…. Tijdens de derde van de vijf gangen voel je opeens de buikpijn opkomen en ga je iets voorovergebogen zitten. Je man ziet al hoe laat het is en kijkt je bezorgd aan. Je kunt je bord niet leegeten en gaat met je tas naar het toilet. Daar komt alle ontlasting eruit en nog meer en nóg meer. Je hebt al een paar keer doorgetrokken en schaamt je kapot als je hoort dat er nog iemand naar de w.c. gaat.

 

De hele nacht ben je aan het spoken geweest, zóveel last van je buik heb je in tijden niet gehad. Naar de w.c., poepen, terug naar bed, liggen woelen, wéér naar de w.c., nog meer poepen….het houdt niet op. Je bent kapot!! Gelukkig heb je vandaag vrij en blijf je in je jogging-pak op de bank liggen om een beetje bij te komen. Het huishouden moet maar wachten en boodschappen doen gaat al helemáál niet.

Hoe zou het voor je zijn…

Als je met je vriendin af kunt spreken met andere vrienden. Dat je geen rekening hoeft te houden met de mogelijkheden om naar het toilet te gaan. Dat je weet wat de oorzaak is van die vervelende buikpijn.

 

Als je weer gewoon met je man uit eten kunt gaan zonder dat de krampen de maaltijd en het feestje verpesten. Je je lekker en aantrekkelijk kunt voelen en kunt genieten van het samenzijn.

 

Hoe zou het zijn als je goed hebt geslapen en wel genoeg energie hebt om van je vrije dag te genieten en naast de dingen voor het huishouden je ook nog op de bank kunt liggen lezen, omdat je dat graag wil (en niet omdat het niet anders kan)

Je kunt hier zeker stappen in zetten als je kiest voor de Quick Scan. Je komt er dan achter welke systemen niet goed werken in het lichaam, hoe het zit met de energieverdeling in het lijf en welke keuzes je anders zou kunnen maken om van je buikpijn af te komen.

 

Tijdens deze sessie krijg je drie waardevolle tips om je buikpijn aan te pakken bij de oorzaak en niet de symptomen te bestrijden.

 

Grijp deze kans en maak een afspraak voor zo’n

Quick Scan!

Jouw investering voor dit traject is geen enkele euro! Je wilt wel wat van je tijd investeren.

 

Dit zit er allemaal in: een uitgebreide vragenlijst die je op je gemak thuis in kunt vullen en een FaceTime van een half uur met persoonlijke tips die jou op weg kunnen helpen.

Testimonials

Tijdens het wandelen heb jij me laten vertellen wat er beter kan in mijn leven. Je stelde me goede vragen en luisterde naar wat ik vertelde. Je legde uit waardoor het kwam, zodat ik dingen nu anders doe. Jouw tips hebben voor verbetering gebracht en dat maakt me blij!
- Esther

Wanneer je besloten hebt dat je rust in je buik wilt, maak dan een afspraak!

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het het invullen van de vragenlijst?

Als je alles uit de sessie wilt halen, ben je al snel een uur tot anderhalf bezig om de vragenlijst volledig in te vullen.

 

Is het ook zinvol als ik geen antwoord wil geven op sommige vragen?

Sommige vragen zijn nodig om achter de oorzaak van de oorzaak te komen. Als je de vraag te persoonlijk vindt, staat het je vrij deze open te laten. Ook dan is de Quick Scan meestal zinvol. Het is natuurlijk wél zo dat ik je beter kan helpen als je volledig antwoord geeft op alle vragen.

bottom of page