top of page

EMB-test

Je vindt het naar dat de specialist niet verder wilt zoeken naar de oorzaak van je buikpijn. Hoe moet je nu leren leven met je klachten?

Natuurlijk weet jij ook wel dat een broodje gebakken kip jou meerdere dagen "plezier" oplevert en dat wil je liever niet. Mag je dan nooit meer uit de band springen en minder gezonde dingen eten die af en toe vet lekker zijn? Graag zou je verder kijken dan in het reguliere circuit mogelijk is. 

Herken je dit?

Na het eten heb je al snel last van je maag en moet je even rustig zitten om weer op adem te komen. Later heb je een borrelende buik en laat je de een naar de andere scheet. Als je naar het toilet bent geweest zie je dat je ontlasting niet mooi bruin van kleur is en een beetje dun.

 

Je hebt ontzettende snaaizin en loopt de kasten af om te zoeken naar iets lekkers om te eten. Je weet dat je buik er niet blij mee gaat zijn, maar je kunt je niet bedwingen en eet het lekker op. Vervolgens heb je geen zin meer om wat dan ook te doen en verzand je op de bank met het kijken naar een filmpje. Zomaar weer een dag voorbij!

 

Je energieniveau is lager dan laag. Je hebt rot geslapen en wordt moe wakker. Je hebt geen energie om in beweging te komen of even naar buiten te gaan. Je hebt het koud en zet de verwarming nog maar een graadje hoger. Argh! Is dit het nou? Waarom voel je je niet gelukkiger met jezelf en je leven?

Hoe zou het voor je zijn…

Als je lekker kunt eten zonder dat je last krijgt van je maag en darmen. Dat je geen zorgen hoeft te hebben over wat er in het toilet ligt en er verder niet in orde is in je lijf.

 

Als je weer gewoon drie keer op een dag kunt eten en daar genoeg aan hebt, zodat je helemaal voldaan bent en dan ook genoeg zin hebt om nog wel dat ene klusje te doen wat je in gedachten had. Zodat je aan het eind van de dag dankbaar terug kunt kijken op alles wat je hebt gedaan.

 

Hoe zou het zijn als je goed hebt geslapen en wel genoeg energie hebt om van je dag te genieten en naast de dingen voor het huishouden je ook nog lekker naar buiten bent geweest en ontspannen in het zonnetje hebt kunnen lopen.

Dat is mogelijk met de EMBtest. Je krijgt heel duidelijk in beeld waar in het lichaam er tekorten zijn of disbalans is en hoe dat samenhangt met andere systemen in je lichaam. Je krijgt uitgebreid uitleg wat er aan de hand is en wat de gevolgen hiervan zijn.

Tijdens deze sessie krijg je adviezen op het gebied van leefstijl, voeding, beweging, ontspanning en supplementen om je buikpijn aan te pakken bij de oorzaak en niet de symptomen te bestrijden.

 

Laat deze kans niet lopen en maak een afspraak voor zo’n EMBtest!

Jouw investering voor dit traject is €250,00

 

Dit zit er allemaal in: een uitgebreide vragenlijst die je op je gemak thuis in kunt vullen en een afspraak van ongeveer een uur om het bloed af te nemen via een vingerprik. Na twee weken is de uitslag binnen en volgt een gesprek. Hierin leg ik alles uit en krijg je adviezen voor leefstijl, voeding, beweging, ontspanning en suppletie.

Testimonials

Na jaren last dan toch een EMB-test gedaan. Via Continu Balans kreeg ik van tevoren duidelijke informatie, ging de test makkelijk en kreeg ik na ongeveer twee weken de uitslag. Het was erg overweldigend en ik wist niet waar ik moest beginnen. Gelukkig werd alles rustig uitgelegd en toegelicht met tips/plan om het aan te pakken.

Na het gesprek had ik nog veel vragen die ik allemaal kon stellen in de weken erna. Ik merkte meteen verschil en ik ben blij dat ik nu dingen aan elkaar kan linken. Het gaat steeds makkelijker en ik ben blij met deze ervaring.
- Lisa
Toch wel met spanning op de EMBuitslag gewacht. Die viel enorm mee. Je had die een paar weken geleden soepel afgenomen. Ik had er geen gekke dingen van verwacht, maar tot mijn verbazing bleek ik melk- en glutenproducten beter te laten staan. Ook B12 en D3 "moest" ik gaan slikken.

De samenwerking met jou liep op rolletjes, je hebt alles uitgebreid en geduldig met me besproken. Ik kreeg de uitslag en uitwerking in een mapje, zodat ik dat nog eens na kon lezen. Of ik echt resultaat heb, weet ik nog niet, maar ik voel me prima, eet gezond, sport en blijf in beweging.
- Corrie

Wanneer je besloten hebt dat je rust in je buik wilt, maak dan een afspraak!

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het het invullen van de vragenlijst?

Als je alles uit de sessie wilt halen, ben je al snel een uur tot anderhalf bezig om de vragenlijst volledig in te vullen.

 

Is het ook zinvol als ik geen antwoord wil geven op sommige vragen?

Sommige vragen zijn nodig om achter de oorzaak van de oorzaak te komen. Als je de vraag te persoonlijk vindt, staat het je vrij deze open te laten. Ook dan is de Quick Scan meestal zinvol. Het is natuurlijk wél zo dat ik je beter kan helpen als je volledig antwoord geeft op alle vragen.

Bij de huisarts worden geen tekorten gevonden. Heeft deze test dan wel zin?

De EMBtest geeft aan hoe je waardes er energetisch aan toe zijn op dít moment. Het geeft een grote mate  van prioritering aan. Als je bv. meerdere vitamines B tekort komt, kan het belangrijk zijn eerst de vitamine B12 en B6 aan te vullen en pas later de vitamine B3 (die ook een disbalans gaf). De B12 heb je nodig voor aanmaak van rode bloedcellen en het vrijmaken van energie. Dit kan je vermoeidheid verklaren.

bottom of page