Over mij

Mijn naam is Corinne Budding en ik woon met twee van mijn drie kinderen in Den Haag. Lees mijn verhaal wat mijn motivatie is geweest om te beginnen met de OERsterkcoach-opleiding en het oprichten van Continu Balans.

Mijn verhaal

Je hebt het misschien ook meegemaakt. Erg verlegen zijn als kind en gepest worden. Op de basis- en middelbare school was het aan de hand. Je had regelmatig last van je buik. Je was niet erg gelukkig. Bij scouting leerde ik zeilen en voor mezelf opkomen. Herkenbaar? Een andere omgeving geeft nieuwe impulsen. In Den Haag werd ik radiodiagnostisch laborant. De buikklachten werden erger. Soms zo erg dat ik alleen maar in een hoekje in elkaar gedoken kon zitten van de buikkramp. Als je dit herkent, weet je dat je niet eens het huis uitgaat als je niet weet waar je naar de w.c. kunt. Zo invaliderend kunnen darmproblemen zijn en dat moest anders.

In het ziekenhuis controleerden ze van alles. Je wordt met een kluitje in het riet weggestuurd: "leer maar leven met je spastische darm!" Een tijdje heb ik vermeden om koolhydraten en eiwitten in één maaltijd samen te eten, zodat de vertering beter zou worden. Dit was een ingewikkelde manier van eten, die te weinig verbetering bracht voor de moeite die het kostte.

Jaren later kwam ik in aanraking met OERsterk en mijn darmen werden rustiger en er was meer energie. Je blijft proberen en ervaren, bijsturen en weer proberen. Een ander programma gaf het belang van de andere pijlers van leefstijl aan. Ik ging yoga en mindfulness beoefenen en meer en meer ontspannen. Bewegen werd onderdeel van mijn leven. Eindelijk kreeg ik genoeg energie om goed te slapen. Het opgeblazen gevoel, de pijn en krampen zijn verdwenen. Een heerlijk gevoel wat ik jou ook gun. En vooral dat je alles weer kunt doen wat je wenst! Door mijn ervaring en de opleiding kan ik jou begeleiden in het vinden van jouw persoonlijke leefstijlplan.

Creëren is een van mijn passies, naast studeren en bewegen. Dat doe ik het liefst iedere dag om me dankbaar en gelukkig te kunnen voelen. 

 

​Verbinding maken, helpen en in de natuur zijn heb ik nodig om ten volle te leven.